sâmbătă, 2 iunie 2012


PARIU CU VIAŢA. Finalul sezonului 2 a fost urmărit de 2 milioane de telespectatori

Balul de absolvire al tinerilor din LaLa Band din ultimul episod al sezonului 2  a fost încheiat cu un foc de artificii impresionant şi o coregrafie spectaculoasă realizată pe ritmul celui mai nou hit al trupei, „Hey You” şi a fost urmărit de 2 milioane de telespectatori.  
În intervalul orar 20.20 şi 22.29, PRO TV a fost lider incontestabil de audienţă în rândul publicului comercial cu 8.0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 18.9 %, urmat de ACASĂ cu 4.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 10.3%.  
Serialul "Pariu cu viaţa" de la Pro Tv s-a situat pe primul loc în topul audienţelor şi pe All Urban, unde a înregistrat 7.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 14.9 %.
Şi la nivelul întregii populaţii, Pro Tv a fost în topul audienţelor cu o medie de 7.9  puncte şi o cotă de piaţă de 15.9 %, în timp ce a doua clasată, Kanal D, avea 5.5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 11.1 %. 
În minutul de aur, înregistrat pe toate aceste segmente la 22:00 şi care a avut 9.8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 19.3% pe targetul urban, telespectatorii urmăreau secvenţa în care Sara, Rareş, Cristi, Liviu şi Andrada stăteau de vorbă despre dezamăgirile în dragoste.
În rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, „Pariu cu viaţa” a înregistrat 16.5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 47.0%. Minutul de aur de pe acest segment s-a înregistrat la 22:24, scenă în care Ioana şi Andrei se împacă şi lumea îi aplaudă, după care merg toţi la piscină pentru a cânta şi dansa pe ultima lor piesă din liceu, „Hey You”. La această oră Pro Tv a înregistrat 24.8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 63.0%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu