sâmbătă, 2 iunie 2012


Uite-l pe băiatul care le-a luat minţile puştoaicelor!

L-am surprins pe Dorian Popa, actorul din «Pariu cu viaţa», la bustul gol

Dorian Popa este  pasionat de sport şi  este foarte mândru  de condiţia sa fizică
Dorian Popa este pasionat de sport şi este foarte mândru de condiţia sa fizică
Are 23 de ani şi deja a făcut ravagii în rândul reprezentantelor sexului frumos din România! Dorian Popa, actorul care-l intepretează pe Andrei Anghel în serialul “Pariu cu viaţa”, de la PRO TV, are cu ce să se mândrească. 
Muşchii bine definiţi îi conferă statutul de adevărat macho, nu glumă... Click! a reuşit să-l fotografieze pe Dorian ieri, în culisele de la Arenele Romane, acolo unde a repetat, de zor, cu trupa LaLa Band, pentru megaconcertele de sâmbătă şi de duminică.
Asistaţi de Crina Mardare şi de coregrafa Vica de la "Dansez pentru tine", componenţii formaţiei LaLa Band au repetat, cu sârg, de la ora 14.00 până seara târziu şi promit un show de neuitat.
La concertul din primăvară, Dorian şi colegii de trupă au rămas în bustul gol pe scenă
Trupa-fenomen LaLa Band trebuia iniţial să susţină un concert la Arenele Romane, sâmbătă. În urma cererii impresionante de bilete, tinerii au acceptat să dea al doilea spectacol, duminică.
Spectacolul intitulat "LaLa Summer Love" va începe în ambele zile de la ora 20.00. Pentru concertul de duminică mai sunt disponibile bilete în reţeaua naţională Eventim, din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, în librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi online, pe www.eventim.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu