duminică, 29 aprilie 2012

Într-un moment de nelinişte şi disperare, Sandu (Doru Ana) comite o faptă care se va transforma în coşmarul vieţii sale, luni, în serialul "Pariu cu viaţa" difuzat, de la 20.30, la PRO TV şi în avans, de la 10.30, pe voyo.ro.
"E un accident, din neatenţie se întâmplă această nenorocire. Personajul este foarte afectat şi nu va trece uşor peste acest lucru", spune Doru Ana.
Tot în episodul de luni, telespectatorii vor urmări secvenţe muzicale emoţionante, inspirate de poveştile de iubire ale tinerilor din LaLa Band.
Anca (Cristina Ciobănaşu) şi Vlad (Vlad Gherman) îşi exprimă sentimentele de tristeţe şi dezamăgirile din dragoste prin versurile piesei "I Don't Want to Talk About It": "Anca suferă din cauza lui Vlad, care a înşelat-o. Stă singură în cameră şi plânge. În acelaşi timp, conexiunea dintre ei este foarte puternică încât, deşi se află în locuri diferite, cântă aceeaşi melodie", spune Cristina Ciobănaşu.
Ioana (Alina Eremia) şi Liviu (Liviu Teodorescu) cântă în duet "Nimeni pe drum", a trupei Spin: "Cu ocazia promovării lui Gică în funcţie, Ioana şi Liviu participă la petrecerea organizată de colegii lui. La prima vedere, este doar o dedicaţie muzicală, dar, de fapt, fiecare cântă despre persoana iubită: Liviu despre Ioana şi Ioana despre Andrei", spune Alina Eremia.
Sara (Sore) şi Dima (Dima Trofim) interpretează un moment muzical într-un cadru romantic, înconjuraţi de flori, pe melodia lui Phil Collins - "Another Day in Paradise": "Acţiunea are loc în Paradis. Dima şi Sara sunt în momentul cel mai frumos al relaţiei lor şi sunt recunoscători că se pot bucura de ceea ce se întâmplă între ei fără nici un un obstacol. A fost o secvenţă pe care am filmat-o cu duble puţine pentru că era o atmosferă liniştită şi ne-a fost uşor să intrăm în stare", spune Sore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu