sâmbătă, 28 aprilie 2012

Personaje
     
          Alina Eremia 
                     Alina Eremia este o cântăreaţă / actriţa din România, celebră pentru rolul Ioanei Popa din serialul “Pariu cu viata” de la ProTV.
A debut la vârsta de 4 ani la emisiunea Abracadabra, câştigând locul 3 în cadrul unui concurs de muzică. De asemenea, aceasta a participat la dublarea în limba romană a unor desene animate marca Disney precum: “Pocahontas”, “Pocahontas II”, “Frumoasa şi Bestia”, “Frumoasa şi Bestia 2″ sau “Belle şi Lumea ei Magică”.
În 2005 Alina Eremia a reprezentat România la Eurovision Junior unde a ieşit pe locul 5, câştigând Europredictia anuală cu 169 puncte.
În aprilie 2011 19 tineri  îndrăgostiţi de muzică (Dorian Popa, Sore Mihalache, Cristina Ciobanasu, Raphael Tudor, Vlad Gherman, Dima Gheorghita-Trofim, Bubu Cernea, Monica Odagiu, Alexia Talavutis, Gloria Melu, Costin Cambir, Mihai Mititescu, Gabi Ciocan, Oana Stancu, Bianca Dragomir, Levent Săli, Georgiana Drumen, Andrada Popa, Andrei Stefan), printre care şi Alina Eremia, au format trupa La-La Band.
În septembrie 2011, Alina Eremia a debutat că actriţă într-un rol principal (Iona Popa), în “Pariu cu viaţa”, un serial muzical românesc, difuzat pe postul de televiziune Pro TV.

               
























              




     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu